UVJETI SU U KORIGIRANJU!

Naručivanje

  1. Kako biste mogli naručiti naše proizvode, morate biti prijavljeni sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Prijaviti (i registrirati) se možete u desnu kutu na vrhu stranice, krenite od «Prijavi se».
  2. Nakon što ste stavili u košaricu sve artikle koje želite kupiti, pri vrhu stranice kliknite na „Moja košarica (x artikala)“, i vidjet ćete popis svih odabranih artikala. Artikle možete mijenjati i dodavati nove. Sustav vas dalje vodi do završetka narudžbe.
  3. Kada zaprimimo vašu narudžbu, provjerit ćemo dostupnost artikala, po potrebi se s vama dogovoriti za boju ili za poseban način dostave te vam poslati sve što je potrebno za plaćanje.

Načini plaćanja

Mogući načini plaćanja u web dućanu su:

  1.  Virmanom, uplatnicom ili internet bankarstvom na naš žiro-račun.

Nakon zaprimanja vaše narudžbe i utvrđivanja načina dostave, dobit ćete mailom točan iznos i podatke za plaćanje. To je automatski generiran e-mail prije nego smo provjerili ima li trenutno traženih artikala u odgovarajućoj boji na skladištu. MOLIMO DA NE PLAĆATE PRIJE NEGO VAM POTVRDIMO NARUDŽBU U DRUGOM MAILU. Ukoliko 3 radna dana nakon tog drugog maila na našem žiro računu ne vidimo vašu uplatu, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

  1. Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da iznos narudžbe podmirite gotovinom prilikom  dostave na navedenu adresu.

  1. DOSTAVA
    Roba će na vašu adresu stići od 5-7 dana nakon uplate s dostavnom službom, osim u posebnim situacijama o kojima ćemo vas na vrijeme obavijestiti (npr. za vrijeme trajanja godišnjih odmora i blagdana).

Preuzimanje

Ako u roku 10 dana ne primite robu ili roba dođe do vas oštećena, molimo da nam to odmah javite kako bismo riješili situaciju. U tekstu o Uvjetima poslovanja možete naći na što se obvezujemo.