ballistol brand detonex

1001 UPOTREBA. A TO JE TEK POČETAK.

1874. godine u Kölnu Friedrich Wilhelm Klever, odvjetnik s poduzetničkim talentima, osnovao je Chemische Fabrik FW Klever. Počeo je s proizvodnjom ulja i masti na bazi ugljena, a ubrzo je nabavio i rudnik kako bi bio neovisan od dobavljača sirovina.

Tvrtka je napravila proboj na prijelazu stoljeća, kada je njemačka carska vojska trebala svestrano ulje vrlo posebnih svojstava: višenamjensko ulje koje bi bilo prikladno za sve materijale oružja - za čišćenje, njegu, te očuvanje metalnih dijelova, drvenih kundaka i kožnih remena. Istodobno, vojnici su ga trebali koristiti kao ulje za ranu kod manjih ozljeda, pukotina i ogrebotina.

Takvo višenamjensko ulje uspješno je razvijeno 1904. godine.

BALLISTOL je tradicionalna obiteljska tvrtka, čiji se proizvodi proizvode u Njemačkoj više od četiri generacije, a danas se distribuiraju po cijelom svijetu.

BALLISTOL danas prodaje više od 80 proizvoda - od specijalnih ulja, sredstava za čišćenje i proizvoda za njegu oružja, preko tehničkih ulja za proizvodnju, radionice i obrt, do proizvoda za njegu i sredstava za odbijanje komaraca za ljude i životinje.

Najsvestranije ulje na svijetu.

Jedna od najnevjerojatnijih karakteristika Ballistola je njegova svestranost. Na tržištu postoje i drugi proizvodi, ali niti jedan nema isti široki spektar primjena i mogućnosti kao Ballistol.

Ballistol se može koristiti za podmazivanje, prodiranje, čišćenje, zaštitu i očuvanje vatrenog oružja, kože, noževa, pomorske opreme, ribolovnog alata, alata, brava, drva, metala, gume i još mnogo toga.

Vatreno oružje očuvano i zaštićeno, i pokretni dijelovi i cijev.

Ballistol čisti i uklanja sve vrste nečistoća. Čišćenje Ballistolom uštedjet će vam vrijeme, smanjiti potrebu za četkanjem, a također će stvoriti zaštitni film na vašem vatrenom oružju. Zbog svoje male alkalnosti Ballistol neutralizira i otapa crni prah i korozivni ostatak streljiva . Osim toga, Ballistol će uljepšati puške i spriječiti njihovo isušivanje. Kao mazivo, Ballistol se nikada neće gumiti ili stvrdnuti . S Ballistolom vaše će cijelo oružje ostati podmazano i zaštićeno

Prikazuje se jedan rezultat